Loading Laddar...
 
panorama_4.jpg

Vi söker personal

 

Är du trafiklärare och vill bli en del i vårt team?


Vi söker er som vill bli en del av vårt glada gäng! Vi har behov av två duktiga trafiklärare till som vill utbilda främst för B-körkort, meriterande med fler behörigheter.

Det är viktigt för oss att du är en öppen och social person som sätter eleven i första hand men även är en trevlig arbetskamrat! Vi är ett härligt gäng som väntar på just din ansökan.

Det är en fördel om du är van vid digitalt utbildningsmaterial och är van att arbeta med aSTRa Web. Dina främsta arbetsuppgifter blir att utbilda elever för att ta B-körkort genom praktisk och teoretisk utbildning.

Stenstans Trafikskola bildades i Sundsvall 1992. Idag finns vi inte bara i Sundsvall utan även i Timrå. Vi är idag 13 st trafiklärare och 4 st kontorister. Våra elever kan välja att köra på en av orterna eller kombinera sin körning och utbildning mellan skolorna. Vi ordnar intensivkurser för de som vill att det ska gå lite fortare fram och är i behov att körkortet lite extra snabbt. Vi utbildar i dagsläget på bil (både manuell/automat) men även på motorcykel, tungt släp, moped, skoter & taxi. Vi håller riskettan både för bil och MC, samt risktvåan för bil och MC och självklart introduktionsutbildningen.

Vi har fräscha nya lokaler sedan 2017, med bra personalutrymmen. Utanför dörren har vi egna parkeringar för skolans alla bilar. Vi har ett eget MC/mopedgaraget ute på parkeringen, lättåtkomligt och effektivt. Vi har sedan 2018 elbilar för våra automatelever, samt elmopeder from säsongen 2019.

Vi är en modern skola som gärna ligger i framkant i utvecklingen. Vi är inte rädda för förändring eller att testa nya vägar. Vi ser gärna att alla medarberare hos oss har bred kompetens och vill utvecklas inom yrket. Vi är självklart medlem i STR, Sveriges Trafikutbildares Riksförbund.  

För oss är det viktigt med personlig utbildning och en tidig planering. Våra lärare är välutbildade och har god kunskap och bredd för att kunna tillgodose kundens förväntningar på en bra utbildning och det vill vi så klart fortsätta ha.

Varmt välkommen med din ansökan till oss önskar Kicki, Sören & Maria med personal! 

Skicka din ansökan till sundsvall@stenstans.com