Loading Laddar...
 
panorama_4.jpg

Avtalsvillkor

Stenstans Trafikskola AB drivs som ett aktiebolag sedan 2001. Vi är godkända för F-skatt. Vi erbjuder körkortsutbildning, riskutbildningar och introduktionsutbildningar. Vi utbildar på behörigheternamoped klass 2, AM, A1, A2, A, B, B96, BE, ECO-driving samt taxi. Vi tillämpar oss av STR:s policy gällande avbokningsregler/reklamations - och återbetalningspraxis (www.str.se). 

Avtalsvillkor – Stenstans Trafikskola AB

§1 Acceptera avtalsvillkor 
Genom att skriva in dig på Stenstans Trafikskola AB blir du kund och användare av våra tjänster och accepterar därmed dessa avtalsvillkor.

§2 Minderårig 
Om du är under 18 år måste du enligt lag ha dina föräldrars eller annan förmyndares samtycke för att gå med på våra avtalsvillkor. Innan inskrivning kan ske måste du kunna uppvisa för trafikskolan ett skriftligt intyg undertecknat från dina vårdnadshavare/förmyndare, om samtycket inte kan skaffas på annat godtagbart sätt.

§3 Personligt konto via Elevcentralen 
Ditt konto är personligt. Inloggning och lösenord skall användas av dig, du har själv ansvar för skydda detta.
Stenstans Trafikskola AB är inte ansvariga för eventuell skada som uppstått om någon annan utomstående loggar in och använder ditt konto. Som kund har du tillgång till Elevcentralen och dess tjänster under hela din utbildning.
Stenstans Trafikskola AB förbehåller sig rätten att stänga av kontot vid missbruk av tjänsten.

§4 Dina personuppgifter 
Dessa är de du lämnat till oss och valt att uppge. Dina personuppgifter skyddas av PUL. Vi kommer aldrig föra dina personuppgifter vidare till tredje part. All data hanteras på en säker server som driftas av STR Service AB i Landskrona.
Var noga med att alltid informera oss om du byter adress, telefonnummer och e-post för vår kontakt med erDu kan själv ändra dina personuppgifter på elevcentralen. 

§5 Priser och Betalning
Aktuella priser hittar du på vår webbplats samt på plats hos oss på trafikskolan. Priserna kan komma att ändras under utbildningens gång. För att kunna tillgodoräkna sig rabatterna i våra paket krävs förskottsbetalning, samt att hela paketet nyttjas. Priserna i ett paket gäller i ett (1) år från betalningsdatum och berörs då ej av eventuella prisändringar. 

Vi tar emot betalningar via PlusGiro, BankGiro, Swish, E-handeln & betalkort.

Det är ditt eget ansvar att hålla reda på hur många körlektioner du har tagit, om man överskridit sitt paket, göra förskottsbetalningar osv. Du kan se aktuellt saldo samt antal lektioner på elevcentralen. Överskrider du ditt paket, kommer en faktura att skickas hem till dig på detta belopp. Öppet köp gäller i 365 dagar på ej nyttjat belopp/vara. Alla förskottsinbetalningar gäller hos oss i två (2) år, efter det förfaller det inbetalade beloppet. Presentkorten har en giltighetstid på ett (1) år.

§6 Fakturering
Stenstans Trafikskola tillämpar fakturabetalning för de produkter och tjänster som kunden köper och som inte betalas vid kurs eller köptillfället. Fakturan skickas till den adress, som kunden uppgett vid inskrivningen.
Det är upp till kunden, att informera om förändrade adressuppgifter. Avgifter som tillkommer pga. felaktiga adressuppgifter debiteras kunden. Betalningsvillkor är 14-30 dagar.

§7 Avbokningsregler 
Vid avbokning, annan avbeställning m.m. tillämpas STR:s praxis angående ersättning och återbetalning vid avbeställning m.m. se http://www.str.se/sv/Om-STR/reklamation/. Därvid gäller att trafikskolan i enlighet med det som sägs i p. 3 och 4 (i STR:s praxis) har rätt att ta ut en administrationskostnad om tio procent av kursavgiften. "Avbokning skall ske senast 13.00 helgfri dag innan." Vid sen avbokning eller utebliven tid har trafikskolan rätt att ta ut fullt pris.

§8 Alkokontroll 
Samtliga elever på Stenstans Trafikskola AB skall utföra utandningsprov före varje körlektion. Vid ej godkänt utandningsprov eller nekande att utföra utandningsprov genomförs ej körlektionen, men kunden debiteras fullt pris.

§9 Upphovsrätt och nyttjanderätt 
Allt material är skyddat av lagen om upphovsrätt.

§10 Friskrivning från ansvar 
Stenstans Trafikskola AB tar inte ansvar för avgifter som kan tillkomma vid påminnelse eller inkassokrav om kunden ej uppgett rätt adress eller uppdaterat oss med rätt uppgifter.

§11 Ändringar av dessa Avtalsvillkor 
Avtalsvillkoren kan komma att ändras under körkortsutbildningen. Då kommer detta att aviseras på elevcentralen. Ett godkännande av avtalsvillkoren via elevcentralen, anses att kunden accepterat avtalet.

§12 Vid eventuell tvist 
Stenstans Trafikskola AB kommer göra allt för att du som kund skall bli nöjd. Skulle vi misslyckas med detta skall du som kund i första hand vända sig till Christina Forsmark på Stenstans Trafikskola AB.
I annat fall skall du som kund vända dig till STR:s Reklamationsnämnd (www.str.se)

Avtalsvillkor 2017-09-03 vers. 3.0